Wie heeft de mooiste decembertuin?

Wie heeft de mooiste decembertuin?

Ah de avondwandeling in december. Wat wordt je dan altijd blij van de tuintjes die zo gezellig verlicht zijn. Soms loopt er een mooi snoer langs een tuinhek. Maar het is helemaal mooi als er struiken, bosjes of bomen verlicht zijn. En wat zijn de lampjes dan altijd mooi verdeeld over het oppervlak. Wil je nu zelf de buur worden die de mooiste voortuin van de straat heeft? Dan hebben wij de tip voor jou: kijk eens naar Cluster kerstverlichting.

Geen karige snoer

Met cluster kerstverlichting heb je geen gedoe met een ‘karige’ lichtsnoer. Cluster kerstverlichting kun je langs je gevel laten lopen en door het effect van veel losse kleine lampjes hoef je niet hetzelfde snoer 3 keer heen en weer te halen. Op een aanhechtingspunt zijn verschillende kleine lampjes vastgezet aan het snoer wat een mooi rond effect geeft. De lampjes zijn niet allemaal exact hetzelfde verdeeld dus dit geeft een mooi speels effect aan je verlichting. Met het clustersnoer kun je allerlei plekken gezellig maken. Hang je het snoer over je tuinhek, zodat de hele buurt mee kan genieten? Of versier je het schuurtje in je tuin? Of hang je het clustersnoer langs de trapleuning in je ontvangsthal? Er zijn eindeloze opties. Maar een ding is zeker, met het clustersnoer heb je altijd succes met het versieren van je huis.

Kerst is meer dan verlichting

Natuurlijk is er nog veel meer kerstversiering dan alleen kerstlichtjes. De kerstboom kun je mooi vol hangen met ornamenten en slingers. Of hang je een mooie papieren kerstster voor je raam? Een ander spuit liever mooie figuurtjes op het raam met een sneeuw spuitbus. Weer anderen bouwen heuse kerstdorpjes met skiliften of schaatsende kerstdorpbewoners. Wat je voorkeur ook is bij gardentoday.nl kun je heerlijk rustig kerstshoppen en zie je in een oogopslag waar jij je huis en tuin dit jaar mee kan opfleuren tijdens de donkere dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *