Vrolijk uw tuin op met unieke tuinbeelden

Vind u uw tuin aan de lege kant? Vrolijk uw tuin eens op met een paar tuinbeelden. Tuinbeeldencenter verkoopt verschillende tuinbeelden, tuinvazen, fonteinen en balustrades. De beelden zijn leverbaar in verschillende varianten. Denk hierbij aan beelden van dieren, mensen en zelfs oosterse beelden. Een tuinbeeld is robuust en dankzij hun sokkel staan ze stevig in uw tuin. Met een beeld in uw tuin maakt u het echt af. Een betonnen beeld is dus echt een meerwaarde voor uw tuin.

Wat zijn de voordelen van een tuinbeeld?

Elk betonnen beeld wordt met de hand gegoten. Door gebruik te maken van beton is het gewicht hoog, zo blijven ze stevig in uw tuin staan. Daarnaast heeft beton niet alleen een degelijke en luxe uitstraling, ze zijn ook winterhard. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen alle soorten weersomstandigheden. De beelden worden gemaakt in Nederland en met de hand afgewerkt. Tuinbeelden zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Zo is het zelfs mogelijk om uw eigen sterrenbeeld in uw tuin te zetten of een Adelaar beeld

  • Massief betonnen beelden
  • Weerbestendig, winterhard
  • 100% garantie bij levering
  • Veel unieke beelden beschikbaar

>Hoe maak je een tuinbeeld schoon?

Het is eenvoudig om een tuinbeeld schoon te maken. Vul een emmer water met een kleine hoeveelheid chloor of bleek. Smeer het beeld goed in met het mensen en zorg ervoor dat u handschoenen draagt bij het schoonmaken van het beeld. Het kan uw kleding of gewassen rondom het beeld beschadigen. Borstel de plekken waarop de aanslag zit goed af. Spoel het beeld af met water. Bij voorkeur NIET met de hogedrukreiniger. Wanneer u op een later moment uw beeld wilt verven. Is het verstandig om uw beeld schoon te maken.

Kan ik een tuinbeeld verven?

Maak uw beeld grondig schoon voor u het beeld gaat verven. Probeer hierbij zoveel mogelijk groene aanslag te verwijderen. Om een goede basis aan te leggen is het verstandig om het beeld eerst zwart te verven. De meest geschikte verf hiervoor is acrylverf. Acrylverf hect goed, is vochtbestendig en droogt snel. Wanneer u de basislaag heeft aangebracht kan u het beeld afwerken in de gewenste kleur. Wanneer deze laag droog is kan u ervoor kiezen om de verf extra te beschermen tegen de weersinvloeden door het te voorzien van een laagje blanke lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *