Op zoek naar een veelzijdig hekwerk?

Wist je dat een dubbelstaafmat hekwerk overal voor geschikt is? Misschien ben je het al eerder tegengekomen, ze staan namelijk bij bedrijventerreinen, sportvelden, parkeerplaatsen maar ook bij appartementencomplexen. De reden dat ze overal te vinden zijn, is dat de dubbelstaafmat hekwerk erg stevig is maar ook een mooi uiterlijk heeft. Het belangrijkste van dit hekwerk is dat het echt zijn werk doet, het houdt de onnodige gasten buiten. 

Hoe stevig is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. Het is gemaakt uit thermisch verzinkt staal waardoor de kans van roesten erg klein is. Momenteel is de dubbelstaafmat hét populairste hekwerk van Nederland. De dubbelstaafmat hekwerk is ook bestand tegen verschillende weersinvloeden. Een beter hekwerk dan dit vind je niet. 

De voordelen van een dubbelstaafmat 

Een dubbelstaafmat is niet alleen mooi van uiterlijk maar is ook nog eens stevig. Dit zijn niet de enige positieve eigenschappen. Dit hekwerk heeft ook nog eens een geweldige prijs- kwaliteitverhouding. Als je een hekwerk zoekt die echt bij u past, kunt u er ook voor kiezen om het in een andere kleur te laten bezorgen. De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn: groen, grijs en zwart. Doordat een dubbelstaafmat lang meegaat is het een duurzaam product. Wil je het hekwerk in speciale afmetingen? Geen probleem. Dit hekwerk kan op maat gemaakt worden.

De afmetingen van een dubbelstaafmat hekwerk

De dubbelstaafmatten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen uit het type dubbelstaafmat 8/6/8 als het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6. De beschikbare hoogtes voor deze dubbelstaafmatten variëren per type dubbelstaafmat. Zo beginnen ze bij 60 centimeters tot 243 centimeters. Voor speciale wensen kan je contact opnemen met een specialist. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *