Knap je tuin op met deze musthaves

Het najaar is begonnen en dat betekent tijd om je tuin op te knappen. Ga je voor een gehele nieuwe inrichting of wil je hier en daar wat nieuwe planten en je tuin updaten met de laatste trends? In deze blog geven we je inspiratie om je tuin nog gezelliger en compleet te maken.

Nieuwe zithoek

Is je zithoek in de tuin toe aan vervanging? Wil je een natuurlijke vibe en dat de zithoek niet te veel opvalt in de tuin? Ga dan voor houten stoelen en een houten tafel. Houd je meer van een moderne tuin en donkere kleuren, ga dan voor een stalen loungeset met antraciet grijze kussens. Maak het zitgedeelte extra gezellig door het aan te kleden met kussens en kleden, ook ideaal voor als je het koud krijgt. Wil je eens iets anders? Upgrade je tuin met een buitenkleed en de look en vibe van het gedeelte is opeens heel anders.

Een trampoline

De musthave die altijd een musthave blijft, is de trampoline! Kinderen vinden het geweldig, ze doen de coolste trucjes, salto’s en spelletjes met vriendjes. Tegelijkertijd zijn ze aan het bewegen in de buitenlucht en is het super gezond. Maar welke trampoline past bij jou en de tuin? Bij Etan Trampolines heb je een groot aanbod van opstaande trampolines, ingegraven trampolines en UltraFlat trampolines. Perfect in de moderne tuin zijn de vierkante trampoline en de rechthoekige trampoline. Deze zijn ook ideaal als je minder ruimte hebt en je de trampoline graag in een hoek van de tuin wilt. Wij raden dan met name de Etan Hi Flyer aan.

Bespaar water met een regenton

De herfst is begonnen en dat betekent regen. Maar dit kan voordelig en goed uitpakken voor jou en je portemonnee! Vang het regenwater op in een regenton en geef je planten gratis water. Op deze manier ben je duurzaam bezig en hergebruik je regenwater. Dit water kun je gebruiken voor binnen- en buitenplanten maar ook om je auto te wassen.

Hoe knap jij je tuin op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *