Een warme sfeer in uw tuin creëren ?

Met  de cortenstaal creëer je sfeer in je tuin. Er zijn veel producten voor de tuin beschikbaar in cortenstaal. Denk aan brievenbussen, buitenlampen en bloembakken. Wie van planten en sfeer houdt kiest voor de natuurlijke uitstraling van de cortenstaal bloembakken. Plantenbakken van cortenstaal hebben een metaallegering, die bestaat uit ijzer met koper, nikkel chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal bloembakken zijn daardoor uitermate sterk. Cortenstaal wordt vaal gebruikt door tuinarchitecten omdat het na plaatsing onderhoudsvrij is. De roestbruine kleur van cortenstaal maakt het juist zo bijzonder. De bruine kleur van Cortenstaal tuin geeft uw tuin een warme sfeer en uitstraling.

Cortenstalen bloembakken

Cortenstalen plantenbakken zijn er in vele maten en vormen. Zowel vierkant, ronde als rechthoekige bakken van cortenstaal zijn verkrijgbaar. Van kleine bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot zeer grote bloembakken van 200 x 200 x 80 cm. En vele afmetingen ertussenin natuurlijk. De cortenstalen bloembakken worden door TuinExtra gratis bij u afgeleverd als u in Nederland of België woont, u hoeft er dus niet mee te sjouwen.

Cortenstalen brievenbussen

Er bestaat tegenwoordig een ruim aanbod brievenbussen gemaakt van 2 mm dik cortenstaal. Brievenbussen voor aan de muur, vrijstaande brievenbussen voor naast de oprit. Maar ook pakketbrievenbussen voor de ontvangst van zowel post als pakketjes: de modellen Noord Holland, Groningen, Pakun en Giftu. Deze pakketbrievenbussen zijn erg handig, u kunt pakketjes ontvangen als niet thuis bent en bent niet meer afhankelijk van de aanwezigheid van uw buren. Of niet meer na uw werk het pakket afhalen op een postkantoor.

Cortenstalen buitenlampen

TuinExtra maakt in eigen beheer een aantal modellen cortenstalen buitenlampen. Van de slanke Oslo serie tot de massieve Le Havre. En uiteraard de populaire Manhattan buitenlampen. Alle modellen zijn er in diverse hoogtes zodat u altijd de hoogte kunt bestellen welke past in uw tuin. Van de Milano, Oslo en Manhattan zijn ook wandlampen verkrijgbaar.

Showroom TuinExtra

TuinExtra heeft een webshop boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken. Maar ook een showroom in Kaatsheuvel, Noord Brabant. Hier vindt u tientallen modellen bloembakken en brievenbussen maar ook honderden buitenlampen. Een bezoek meer dan waard dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *