Een gerstekorrel verwijderen en gescheurde nagels repareren

Als je iets raars op je lichaam hebt, wil je er absoluut vanaf omdat het niet mooi is of je een ongemakkelijk gevoel geeft. Inderdaad, het wegwerken van iets waardoor we er slecht uitzien, kan ons pijn doen. Als je bijvoorbeeld een gerstekorrel verwijderen wilt van je gezicht, moet je weten hoe je het goed doet, zodat de resultaten ook goed zijn. Op dezelfde manier moet je een paar dingen weten als je een gescheurde nagel wilt repareren. Daarom wordt in dit artikel uitgelegd hoe je een gerstekorrel kunt verwijderen en een gescheurde nagel kunt repareren.

Hoe kun je een gerstekorrel verwijderen?

Voordat je de gerstekorrel verwijdert, dient je je handen goed met zeep te wassen en af ​​te drogen. Leg een warm washandje op het deel van je gezicht waar het probleem zit. Zo zorg je ervoor dat de huid loskomt. Reinig het ondertussen voorzichtig met een wattenstaafje of wattenbolletje. Dit kan ook met warm water of als je meer dan één gerstekorrel hebt. Reinig vervolgens elke korrel met een nieuw wattenstaafje. Ten slotte heb je een schone naald nodig. Dit is erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt, dus let daar op. Je kunt ook een antibacteriële crème gebruiken om ervoor te zorgen dat de schil van de gerstekorrel schoon is. Steek vervolgens de naald door de bovenkant van de korrel. Om de korrel eruit te krijgen, moet je door de bovenste laag van de huid gaan. Haal de naald eruit en verwijder de korrel met een schoon watje.

Wat je nodig hebt om gescheurde nagels te repareren

Ten eerste kun je een gescheurde nagel repareren met nagellijm. Eerst kun je je nagel zachter maken door hem in warm water te weken. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid nagellijm aan op de plek waar de nagel is afgebroken en verdeel het over de nagel. Druk zachtjes maar stevig op de nagel gedurende 30 tot 60 seconden, of totdat hij plakt. Verder kun je een gescheurde nagel repareren met een nepnagel. Voor natuurlijk is geweldig, maar je moet het misschien een beetje faken als je nagel gebarsten is. Kies een set nepnagels en plak deze op je echte nagels. Je kunt gaan voor een natuurlijke look of een leuk patroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *