De voordelen van een zwembad in je achtertuin

Niet iedereen kan zichzelf de gelukkige eigenaar van een zwembad in de achtertuin noemen, maar als je er één hebt, is dat wel mooi meegenomen! We laten je de verschillende voordelen van het hebben van een zwembad in je achtertuin zien. 

Geen bacteriën van andere mensen, behalve van jou en je gezin

Vind je het vies om in een openbaar zwembad te zwemmen omdat je het bad moet delen met een tal van andere mensen? Dit begrijpen we!  Met een zwembad thuis is dit niet langer het geval. De enige mensen met wie jij dit zwembad hoeft te delen zijn je gezinsleden en daar ben je (hopelijk) niet vies van. Het zwembad blijft schoner en jij bepaalt wie er toegang tot heeft. Daarbij heb je ook geen last van drukte, ken je dat wanneer bijna het hele zwembad vol zit met mensen en je je er moeilijk doorheen kunt bewegen? Dat is met het hebben van je eigen zwembad gelukkig verleden tijd.

Je kunt op elk moment van de dag een duik nemen in een eigen zwembad

Je kunt altijd, wanneer je maar wil, in het zwembad springen! Het maakt hierbij niet uit of je net uit je werk komt, even een pauze neemt, of dat het 3 uur ’s nachts is en je even je hoofd leeg moet maken.. het zwembad staat klaar voor jou. En dit zwembad is ook altijd open, óók ten tijde van een lockdown! Komt dat even mooi uit ten tijde van deze pandemie waarin we leven.

Heerlijk relaxen 

Het hebben van een eigen zwembad in je achtertuin betekent dat je altijd even heerlijk kunt bijkomen in het water, bijvoorbeeld op een luchtbed of een ander opgeblazen dier waarop je lekker kunt liggen. Het is eens een andere, verfrissende manier om even op adem te komen na bijvoorbeeld een lange werkdag of lange online vergadering op zoom. Zo’n heerlijk rust moment in een zwembad bij je thuis verdient iedereen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *