De eindeloze meubelboulevards

De meubelboulevards, helaas ontkomt niemand hier nog aan. Er zijn ook een aantal typische redenen en momenten om deze meubelboulevards te bezoeken, waaronder bijvoorbeeld Tweede Paasdag. Het is eigenlijk bijna een officieuze Nederlandse tradities, want ondanks de vele vierkante meters die er beschikbaar zijn, moeten we uiteindelijk toch stukje bij beetje de regie een klein beetje laten varen en steeds dichter bij elkaar gaan lopen. Voor je het weet word je omver gelopen. En dat voor een nachtlampje of een paar stoelen

Voordelen van meubelboulevards 

Een van de grootste voordelen van meubelboulevards is het feit dat er natuurlijk dag en nacht gewinkeld kan worden. Niet fysiek natuurlijk, die winkels gaan gewoon halverwege de avond dicht. Maar daarna kun je meteen via de websites en apps verder winkelen. Voor je thuis bent, heb je al meer producten gezien dan die twee uur stoelen kijken in alle winkels. Klein beetje tijdverspilling, denk je wellicht. Dat is natuurlijk niet zo, een ander voordeel namelijk is dat deze winkels in de regel erg competitief zijn en graag met elkaar de wedstrijd aangaan om zoveel mogelijk klanten voor zich te winnen. In de slechtste situatie kun je zelfs denken aan een meubelboulevard met meer lichten dan een kermis. 

Typisch meubelboulevards 

Zoals gezegd, ben je wellicht je tijd aan het verspillen daar. Of toch niet? Nou, misschien toch ook wel. De fysieke winkels hebben namelijk met enige regelmaat kortingen en aanbiedingen die ze gelijktijdig niet op de websites hebben staan. En zoals gezegd, met het overmatige aanbod aan winkels op de boulevards en de competitie van de winkels onderling, kun je hier mooi van profiteren.Vooral als het ook nog het einde van het jaar is en de feestdagen om de hoek staan. Er komen dan natuurlijk weer allerlei extra kortingen bij kijken en zo kan het kopen van een salon toch nog meevallen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *