Gebruik jij al de interieur app?

Foto van Malte Luk van Pexels
Foto van Malte Luk van Pexels

Ken je dat? Je slaapkamer of woonkamer willen veranderen met een ander likje verf maar je hebt geen idee wat nou echt mooi staat?  De interieur app is de oplossing. Kleur muur woonkamer door middel van een app is handig en wij vertellen je waarom.

Populaire app

Een van de meest populaire apps hiervan is Flexa. Door je telefoon op de desbetreffende muur te houden maakt de app het visueel dat die muur digitaal even die kleur wordt. Leuk en handig natuurlijk. Zo kan je gelijk zien of je idee er mooi uit ziet of dat je toch nog op zoek gaat naar een andere verfkleur.

Dromerig behang

Mocht je toch liever geen verf willen maar behang, dan kan dat natuurlijk ook. Weet je nog niet goed wat voor behang, dan is het handig om te kijken wat het meest praktische is voor in die ruimte. Kies bijvoorbeeld geen druk disco behang in de slaapkamer maar ook weer geen dromerig behang in de werkkamer. Kies juist eerder voor behang slaapkamer rustig.

Zachte kleuren

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan waaruit is gebleken dat zonsondergang en zachte kleuren roze en blauw het goed doen in de slaapkamer. Ook doen bloemen en planten het tegenwoordig heel goed als decoratie. Dat is tegenwoordig heel modern in te steken. Bloemen zijn tegenwoordig erg populair en geliefd in huis.

Goedkope optie

Mocht je nog niet zo goed weten wat je wil of wat past, dan is dit nog een extra reden om de interieur app in te schakelen. Hierdoor kun je makkelijk zien wat past en wat niet past. Dit is een makkelijk en goedkope optie, zo hoef je niet onnodig behang en verf te verspillen. Daarnaast heb je gelijk dat je een goede keuze kunt maken zonder dat je er later spijt van krijgt. Voor optimaal advies kun je natuurlijk dit ook altijd nog in de winkel vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *